ub.xmlui.mirage2.page-structure.MuninLogoub.xmlui.mirage2.page-structure.openResearchArchiveLogo
    • EnglishEnglish
    • norsknorsk
  • Velg spraaknorsk 
    • EnglishEnglish
    • norsknorsk
  • Administrasjon/UB
Søk 
  •   Hjem
  • Det helsevitenskapelige fakultet
  • Søk
  •   Hjem
  • Det helsevitenskapelige fakultet
  • Søk
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Søk

Vis flere avgrensningsmuligheterSkjul avgrensningsmuligheter

Filtre

Bruk filtre til å avgrense søkeresultatet.

Viser treff 1-1 av 1

  • Sorteringsvalg:
  • Relevans
  • Tittel stigende
  • Tittel synkende
  • Dato stigende
  • Dato synkende
  • Publiseringsdato i Munin stigende
  • Publiseringsdato i Munin synkende
  • Treff pr side:
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
Miniatyrbilde

Consumption of dairy products and colorectal cancer in the European prospective investigation into cancer and nutrition (EPIC) 

Murphy, Neil; Norat, Teresa; Ferrari, Pietro; Jenab, Mazda; Bueno-de-Mesquita, Bas; Skeie, Guri; Olsen, Anja; Tjønneland, Anne; Dahm, Christina C.; Overvad, Kim; Boutron-Ruault, Marie Christine; Clavel-Chapelon, Françoise; Nailler, Laura; Kaaks, Rudolf; Teucher, Birgit; Boeing, Heiner; Bergmann, Manuela M.; Trichopoulou, Antonia; Lagiou, Pagona; Trichopoulos, Dimitrios; Palli, Domenico; Pala, Valeria; Tumino, Rosario; Vineis, Paolo; Panico, Salvatore; Peeters, Petra H.M.; Dik, Vincent K.; Weiderpass, Elisabete; Lund, Eiliv; Garcia, José Ramon Quiros; Zamora-Ros, Raul; Pérez, Maria José Sánches; Dorronsoro, Miren; Navarro, Carmen; Ardanaz, Eva; Manjer, Jonas; Almquist, Martin; Johansson, Ingegerd; Palmqvist, Richard; Khaw, Kay-Tee; Wareham, Nick; Key, Timothy J.; Crowe, Francesca L.; Fedirko, Veronika; Gunter, Mark J.; Riboli, Elio (Journal article; Tidsskriftartikkel; Peer reviewed, 2013)
Background: Prospective studies have consistently reported lower colorectal cancer risks associated with higher intakes of total dairy products, total milk and dietary calcium. However, less is known about whether the inverse associations vary for individual dairy products with differing fat contents. Materials and Methods: In the European Prospective Investigation into Cancer and Nutrition (EPIC), ...

Bla

Bla i hele MuninEnheter og samlingerForfatterlisteTittelDatoBla i denne enhetenForfatterlisteTittelDato
Logg inn

Avgrens

Avgrens på dato
2013 (1)
Avgrens på dokumenttypeJournal article (1)Peer reviewed (1)
Tidsskriftartikkel (1)
Avgrens på forfatterAlmquist, Martin (1)
Ardanaz, Eva (1)
Bergmann, Manuela M. (1)
Boeing, Heiner (1)
Boutron-Ruault, Marie Christine (1)Bueno-de-Mesquita, Bas (1)Clavel-Chapelon, Françoise (1)Crowe, Francesca L. (1)Dahm, Christina C. (1)Dik, Vincent K. (1)... mer
UiT

Munin bygger på DSpace

UiT Norges Arktiske Universitet
Universitetsbiblioteket
uit.no/ub - munin@ub.uit.no

Tilgjengelighetserklæring