• EnglishEnglish
    • norsknorsk
  • Velg spraaknorsk 
    • EnglishEnglish
    • norsknorsk
  • Administrasjon/UB
Søk 
  •   Hjem
  • Det helsevitenskapelige fakultet
  • Søk
  •   Hjem
  • Det helsevitenskapelige fakultet
  • Søk
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Søk

Vis flere avgrensningsmuligheterSkjul avgrensningsmuligheter

Filtre

Bruk filtre til å avgrense søkeresultatet.

Viser treff 1-1 av 1

  • Sorteringsvalg:
  • Relevans
  • Tittel stigende
  • Tittel synkende
  • Dato stigende
  • Dato synkende
  • Publiseringsdato i Munin stigende
  • Publiseringsdato i Munin synkende
  • Treff pr side:
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
Miniatyrbilde

Dietary flavonoid intake and colorectal cancer risk in the European prospective investigation into cancer and nutrition (EPIC) cohort 

Zamora-Ros, Raul; Barupal, Dinesh Kumar; Rothwell, Joseph A.; Jenab, Mazda; Fedirko, Veronika; Romieu, Isabelle; Aleksandrova, Krasimira; Overvad, Kim; Kyrø, Cecilie; Tjønneland, Anne; Affret, Aurélie; His, Mathilde; Boutron-Ruault, Marie-Christine; Katzke, Verena; Kühn, Tilman; Boeing, Heiner; Trichopoulou, Antonia; Naska, Androniki; Kritikou, Maria; Saieva, Calogero; Agnoli, Claudia; Santucci de Magistris, Maria; Tumino, Rosario; Fasanelli, Francesca; Weiderpass, Elisabete; Skeie, Guri; Merino, Susana; Jakszyn, Paula; Sánchez, María-José; Dorronsoro, Miren; Navarro, Carmen; Ardanaz, Eva; Sonestedt, Emily; Ericson, Ulrika; Maria Nilsson, Lena; Bodén, Stina; Bueno-De-Mesquita, Hendrik Bastiaan; Peeters, Petra H.; Perez-Cornago, Aurora; Wareham, Nicholas J.; Khaw, Kay-Thee; Freisling, Heinz; Cross, Amanda J.; Riboli, Elio; Scalbert, Augustin (Journal article; Tidsskriftartikkel; Peer reviewed, 2016-12-22)
Flavonoids have been shown to inhibit colon cancer cell proliferation in vitro and protect against colorectal carcinogenesis in animal models. However, epidemiological evidence on the potential role of flavonoid intake in colorectal cancer (CRC) development remains sparse and inconsistent. We evaluated the association between dietary intakes of total flavonoids and their subclasses and risk of ...

Bla i hele MuninEnheter og samlingerForfatterlisteTittelDatoBla i denne enhetenForfatterlisteTittelDato
Logg inn

Avgrens på dato
2016 (1)
Avgrens på dokumenttypeJournal article (1)Peer reviewed (1)Tidsskriftartikkel (1)Avgrens på forfatterAffret, Aurélie (1)
Agnoli, Claudia (1)
Aleksandrova, Krasimira (1)Ardanaz, Eva (1)Barupal, Dinesh Kumar (1)Bodén, Stina (1)Boeing, Heiner (1)
Boutron-Ruault, Marie-Christine (1)
Bueno-De-Mesquita, Hendrik Bastiaan (1)Cross, Amanda J. (1)... mer
UiT

Munin bygger på DSpace

UiT Norges Arktiske Universitet
Universitetsbiblioteket
uit.no/ub - munin@ub.uit.no

 
UiT

Munin bygger på DSpace

UiT Norges Arktiske Universitet
Universitetsbiblioteket
uit.no/ub - munin@ub.uit.no