Søk
Viser treff 1-2 av 2
Genome editing in food and feed production – implications for risk assessment. Opinion of the Steering Committee of the Norwegian Scientific Committee for Food and Environment
(Forskningsrapport; Research report, 2021-10-29)
I denne rapporten vurderer Vitenskapskomiteen for mat og miljø (VKM) utfordringer knyttet til
helse- og miljørisikovurdering av genomredigerte organismer til mat- og fôrproduksjon. VKM har
gått gjennom veiledningen for risikovurdering av genmodifiserte organismer (GMO) som Den
europeiske myndighet for næringsmiddeltrygghet (EFSA) har utviklet, og vurdert om
veiledningen også kan brukes til å ...
Genome editing in food and feed production – implications for risk assessment
(Research report; Forskningsrapport, 2021-10-29)
The Norwegian Scientific Committee for Food and Environment (VKM) initiated this work to examine the extent to which organisms developed by genome-editing technologies pose new challenges in terms of risk assessment. This report considers whether the risk assessment guidance on genetically modified organisms, developed by the European Food Safety Authority ...