Show simple item record

dc.contributor.authorHansen, Liv Margrethe
dc.date.accessioned2016-02-11T09:59:01Z
dc.date.available2016-02-11T09:59:01Z
dc.date.issued2015-12-14
dc.description.abstractTema for oppgaven er retten til "adequate food" etter ØSK artikkel 11. Den nærmere problemstillingen er hva som er innholdet i retten til "adequate food" og hvordan denne retten ivaretas for eldre personer i vårt rettssystem.en_US
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/10037/8474
dc.identifier.urnURN:NBN:no-uit_munin_8043
dc.language.isonoben_US
dc.publisherUiT Norges arktiske universiteten_US
dc.publisherUiT The Arctic University of Norwayen_US
dc.rights.accessRightsopenAccess
dc.rights.holderCopyright 2015 The Author(s)
dc.rights.urihttps://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0en_US
dc.rightsAttribution-NonCommercial-ShareAlike 3.0 Unported (CC BY-NC-SA 3.0)en_US
dc.subject.courseIDJUR-3902en_US
dc.subjectVDP::Samfunnsvitenskap: 200::Rettsvitenskap: 340en_US
dc.subjectVDP::Social science: 200::Law: 340en_US
dc.titleRetten til mat etter ØSK artikkel 11. Hva er innholdet i ØSK artikkel 11 og hvordan ivaretas retten til mat for eldre i norsk rett.en_US
dc.typeMaster thesisen_US
dc.typeMastergradsoppgaveen_US


File(s) in this item

Thumbnail
Thumbnail

This item appears in the following collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-ShareAlike 3.0 Unported (CC BY-NC-SA 3.0)
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-ShareAlike 3.0 Unported (CC BY-NC-SA 3.0)