dc.contributor.author | Olsen, Ragnar Ludvig | |
dc.contributor.author | Strøm, Terje | |
dc.contributor.author | Sunnanå, Knut | |
dc.contributor.author | Akse, Leif | |
dc.contributor.author | Edvardsen, Torgeir | |
dc.date.accessioned | 2018-12-10T13:23:11Z | |
dc.date.available | 2018-12-10T13:23:11Z | |
dc.date.issued | 2000 | |
dc.description.abstract | Rapport fra en arbeidsgruppe nedsatt for å fremme forslag til ny strategi for fiskeriforskningsmiljøet i Tromsø for nye FoU-tilbud til sjømatindustrien.
Gruppen fikk i oppgave å gi innspill til styrene i Norges Fiskerihøgskole og Fiskeri¬forsk¬ning om hvordan de to institusjonene i samarbeid kan styrke satsingen overfor norsk fiske- og sjømatindustri. Gruppens anbefalinger er at styrene i Norges fiskerihøgskole og Fiskeriforskning fatter følgende beslutninger: At:
" det blir inngått en samarbeidsavtale mellom Norges fiskerihøgskole og Fiskeri¬forskning som omfatter FoU og undervisning innenfor næringsmiddel¬området;
" det arbeides mot Norges forskningsråd for å få et Strategisk program (SIP/SUP) innenfor marin næringsmiddelproduksjon lagt til Tromsømiljøet;
" det nedsettes en faggruppe som går gjennom studieplanene for industri¬relevante kurs i næringsmiddelfag ved Norges Fiskerihøgskole B med sikte på felles bruk av personell og infrastruktur til gjennomføring av kandidat- og forsker¬utdanningen;
" det initieres et prosjekt for å utrede etablering av nye forsøksfasiliteter som fyller kravene til utvikling av næringsmiddelprodukter/-prosesser. Til utredningen bør det søkes egen finansiering og engasjeres en ekstern prosjekt¬leder;
" Norges fiskerihøgskole og Fiskeriforskning samarbeider om etterutdanning og kompetanse byg¬ging i sjømatindustrien.
Gruppens anbefalinger er enstemmige. | en_US |
dc.description | Source at <a href=https://nofimaas.sharepoint.com/sites/public/_layouts/15/guestaccess.aspx?guestaccesstoken=5WO7%2bVA9VLpIVHJvn%2f%2f9IPqo%2bGhFkL%2btNkX8Dnh9spg%3d&docid=047751dfa94f04f7aa4f019d84631691c> https://nofimaas.sharepoint.com/sites/public/_layouts/15/guestaccess.aspx?guestaccesstoken=5WO7%2bVA9VLpIVHJvn%2f%2f9IPqo%2bGhFkL%2btNkX8Dnh9spg%3d&docid=047751dfa94f04f7aa4f019d84631691c</a>. | en_US |
dc.identifier.citation | Olsen, R., Strøm, T., Sunnanå, K., Akse, L. & Edvardsen, T. (2000). <i>Nye FoU-tilbud til sjømatindustri. Forslag til strategi for fiskeriforskningsmiljøet i Tromsø</i>. Nofima AS (tidligere Fiskeriforskning) og Norges fiskerihøgskole, Universitetet i Tromsø. Nofima rapportserie (11/2000) | en_US |
dc.identifier.cristinID | FRIDAID 1175223 | |
dc.identifier.isbn | 82-7251-450-8 | |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/10037/14310 | |
dc.language.iso | nob | en_US |
dc.publisher | Nofima AS | en_US |
dc.relation.ispartofseries | Nofima rapportserie; 11/2000 | en_US |
dc.relation.uri | https://nofimaas.sharepoint.com/sites/public/_layouts/15/guestaccess.aspx?guestaccesstoken=5WO7%2bVA9VLpIVHJvn%2f%2f9IPqo%2bGhFkL%2btNkX8Dnh9spg%3d&docid=047751dfa94f04f7aa4f019d84631691c | |
dc.rights.accessRights | openAccess | en_US |
dc.subject | VDP::Agriculture and fishery disciplines: 900::Fisheries science: 920 | en_US |
dc.subject | VDP::Landbruks- og Fiskerifag: 900::Fiskerifag: 920 | en_US |
dc.title | Nye FoU-tilbud til sjømatindustri. Forslag til strategi for fiskeriforskningsmiljøet i Tromsø | en_US |
dc.type | Research report | en_US |
dc.type | Forskningsrapport | en_US |