Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorAlexander, Jan
dc.contributor.authorAndreassen, Åshild Kristine
dc.contributor.authorElvevoll, Edel Oddny
dc.contributor.authorAndersen, Lene Frost
dc.contributor.authorHjeltnes, Brit Kristine
dc.contributor.authorHofshagen, Merete
dc.contributor.authorIversen, Per Ole
dc.contributor.authorKällqvist, Torsten
dc.contributor.authorKrogdahl, Åshild
dc.contributor.authorNæss, Bjørn
dc.contributor.authorRafoss, Trond
dc.contributor.authorSkåre, Janneche Utne
dc.contributor.authorSteffensen, Inger-Lise
dc.contributor.authorWasteson, Yngvild
dc.contributor.authorHemre, Gro Ingunn
dc.date.accessioned2020-10-07T11:50:24Z
dc.date.available2020-10-07T11:50:24Z
dc.date.issued2014-03-20
dc.description.abstractI denne rapporten oppsummerer VKM behov for forskning, kostholdsdata, kartlegging og overvåkning av norske forhold som vi mener er nødvendig for kunne gi solide og gode risikovurderinger som skal ivareta norske forbrukere og som har betydning for norsk matindustri og mateksport.en_US
dc.descriptionSource at <a href=https://vkm.no/>https://vkm.no/</a>en_US
dc.identifier.citationAlexander J, Andreassen ÅK, Elvevoll EO, Andersen LF, Hjeltnes B, Hofshagen M, Iversen PO, Källqvist T, Krogdahl Å, Næss B, Rafoss T, Skåre JU, Steffensen I-L, Wasteson Y, Hemre GI. Trygg mat og kosmetikk, friske dyr og planter forutsetter forskning, kartlegging og overvåkning. Hovedkomiteen i Vitenskapskomiteen for mattrygghet. Norwegian Scientific Committee for Food Safety (VKM); 2014. 6 p.. VKM report(2014:20)en_US
dc.identifier.cristinIDFRIDAID 1574967
dc.identifier.isbn978-82-8259-129-4
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/10037/19545
dc.language.isonoben_US
dc.publisherVitenskapskomiteen for mattrygghet (VKM)en_US
dc.relation.ispartofseriesVKM report ; 2014:20en_US
dc.relation.urihttps://vkm.no/download/18.a665c1015c865cc85bc18bc/1501774157071/9b43adc285.pdf
dc.rights.accessRightsopenAccessen_US
dc.subjectVDP::Agriculture and fishery disciplines: 900en_US
dc.subjectVDP::Landbruks- og Fiskerifag: 900en_US
dc.subjectVDP::Medical disciplines: 700::Health sciences: 800en_US
dc.subjectVDP::Medisinske Fag: 700::Helsefag: 800en_US
dc.titleTrygg mat og kosmetikk, friske dyr og planter forutsetter forskning, kartlegging og overvåkningen_US
dc.typeResearch reporten_US
dc.typeForskningsrapporten_US


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel