Show simple item record

dc.contributor.authorAlm, Siril
dc.date.accessioned2022-06-17T11:45:12Z
dc.date.available2022-06-17T11:45:12Z
dc.date.issued2022-05-24
dc.description.abstractSjømatkonsumet blant våre unge voksne fortsetter å synke. En Nofima-undersøkelse indikerer at konsumet kan økes hvis de blir inspirert til å lage spennende retter med hvit fisk.en_US
dc.descriptionSource at <a href=https://blogg.forskning.no/fra-fjord-til-bord/de-unge-vil-laere-a-lage-spennende-torskemiddager/2028550>https://blogg.forskning.no/fra-fjord-til-bord/de-unge-vil-laere-a-lage-spennende-torskemiddager/2028550</a>.en_US
dc.identifier.citationAlm. De unge vil lære å lage spennende torskemiddager. Forskning.no. 2022en_US
dc.identifier.cristinIDFRIDAID 2028796
dc.identifier.issn1891-635X
dc.identifier.issn1891-6341
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/10037/25509
dc.language.isonoben_US
dc.publisherForskning.noen_US
dc.relation.journalForskning.no
dc.rights.accessRightsopenAccessen_US
dc.rights.holderCopyright 2022 The Author(s)en_US
dc.titleDe unge vil lære å lage spennende torskemiddageren_US
dc.type.versionsubmittedVersionen_US
dc.typeJournal articleen_US
dc.typeTidsskriftartikkelen_US


File(s) in this item

Thumbnail

This item appears in the following collection(s)

Show simple item record