ub.xmlui.mirage2.page-structure.muninLogoub.xmlui.mirage2.page-structure.openResearchArchiveLogo
    • EnglishEnglish
    • norsknorsk
  • Velg spraaknorsk 
    • EnglishEnglish
    • norsknorsk
  • Administrasjon/UB
Vis innførsel 
  •   Hjem
  • Fakultet for biovitenskap, fiskeri og økonomi
  • Norges fiskerihøgskole
  • Artikler, rapporter og annet (Norges fiskerihøgskole)
  • Vis innførsel
  •   Hjem
  • Fakultet for biovitenskap, fiskeri og økonomi
  • Norges fiskerihøgskole
  • Artikler, rapporter og annet (Norges fiskerihøgskole)
  • Vis innførsel
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Intensive aquaculture and sustainable regional development in the Arctic region – from controversy to dialogue (AquaLog)

Permanent lenke
https://hdl.handle.net/10037/11434
Thumbnail
Åpne
article.pdf (6.652Mb)
(PDF)
Dato
2017-08-28
Type
Research report
Forskningsrapport

Forfatter
Hersoug, Bjørn; Karlsen, Kine Mari; Solås, Ann-Magnhild; Kvalvik, Ingrid; Johnsen, Jahn Petter; Young, Nathan; Brattland, Camilla; Schreiber, Dorothee; Simonsen, Knud; Olofsson, Erik; Thorarensen, Helgi
Sammendrag
The main objective of the AquaLog project is to understand factors and forces that influence the aquaculture controversy in the Arctic communities. This report summarizes the second workshop in Vancouver, Canada 23-27th April 2017. The project is funded by the Nordic Council of Minister and the Norwegian Fram Centre.
 
Aqualog er et nettverksprosjekt finansiert av Nordisk Ministerråd og Framsenteret. Hensikten med prosjektet er å øke forståelsen av konflikter rundt akvakultur og hvordan disse håndteres i de arktiske landene. Rapporten oppsummerer prosjektets andre arbeidsseminar, som fant sted i Vancouver, Canada fra 23. -27. april 2017.
 
Forlag
Nofima
Serie
Nofima rapportserie ; 13/2017
Sitering
Hersoug BH, Karlsen K, Solås A, Kvalvik I, Johnsen JP, Young, Brattland C, Schreiber D, Simonsen K, Olofsson, Thorarensen H. Intensive aquaculture and sustainable regional development in the Arctic region – from controversy to dialogue (AquaLog). Nofima AS; 2017. 94 p.. Nofima rapportserie(13/2017)
Metadata
Vis full innførsel
Samlinger
  • Artikler, rapporter og annet (Norges fiskerihøgskole) [1053]

Relaterte innførsler

Viser innførsler relatert til tittel, forfatter og emneord.

  • Miniatyrbilde

    Levendelagret rødspette (Pleuronectes platessa) – velferd og kvalitet 

    Pettersen, Ingrid Marie; Aaknes, Vilde Synnøve (Master thesis; Mastergradsoppgave, 2023-05-15)
    I dag er verdikjeden for fisk og skalldyr bygget opp rundt utnyttelse av et fåtall arter som kan fanges i store volum og med høy markedsverdi. Bruk av lite eller ikke utnyttede marine ressurser kan være en bærekraftig tilnærming for å innfri fremtidige krav og etterspørsel til fiskekonsum. Rødspette (Pleuronectes platessa) er den viktigste flatfisken i volum og verdi i europeiske fiskerier. Både ...
  • Miniatyrbilde

    The management of lobster in coastal Skagerrak : recreational fisheries, unreported commercial catches andmarine protected areas 

    Kleiven, Alf Ring (Doctoral thesis; Doktorgradsavhandling, 2010-09-30)
    The implementation of four experimental lobster reserves in Norway in 2006 highlighted a set of important questions regarding lobster management. This thesis presents a study on the management and fishery of the European lobster (Homarus gammarus) in Skagerrak. Firstly, the implementation process of the lobster reserves was analysed. It revealed that local stakeholders, such as recreational fishers, ...
  • Miniatyrbilde

    Granularity and its importance for traceability in seafood supply chains 

    Karlsen, Kine Mari (Doctoral thesis; Doktorgradsavhandling, 2011-08-26)
    The purpose of this thesis was to study granularity and its importance for traceability in seafood supply chains. The following hypothesis was applied in this thesis: The implementation of traceability of seafood is affected by the granularity level of the traceable units. Three sub-tasks were carried out to test the hypothesis: 1) identify critical traceability points (CTPs) of seafood products, ...

Bla

Bla i hele MuninEnheter og samlingerForfatterlisteTittelDatoBla i denne samlingenForfatterlisteTittelDato
Logg inn

Statistikk

Antall visninger
UiT

Munin bygger på DSpace

UiT Norges Arktiske Universitet
Universitetsbiblioteket
uit.no/ub - munin@ub.uit.no

Tilgjengelighetserklæring