ub.xmlui.mirage2.page-structure.muninLogoub.xmlui.mirage2.page-structure.openResearchArchiveLogo
    • EnglishEnglish
    • norsknorsk
  • Velg spraaknorsk 
    • EnglishEnglish
    • norsknorsk
  • Administrasjon/UB
Vis innførsel 
  •   Hjem
  • Fakultet for biovitenskap, fiskeri og økonomi
  • Institutt for arktisk og marin biologi
  • Artikler, rapporter og annet (arktisk og marin biologi)
  • Vis innførsel
  •   Hjem
  • Fakultet for biovitenskap, fiskeri og økonomi
  • Institutt for arktisk og marin biologi
  • Artikler, rapporter og annet (arktisk og marin biologi)
  • Vis innførsel
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Health and environmental risk evaluation of microorganisms used in bioremediation. Scientific Opinion of the Panel on Microbial Ecology of the Norwegian Scientific Committee for Food Safety

Permanent lenke
https://hdl.handle.net/10037/13904
Thumbnail
Åpne
article.pdf (593.2Kb)
(PDF)
Dato
2016
Type
Research report
Forskningsrapport

Forfatter
Skaar, Ida; Asare, Nana Yaa Ohene; Godfroid, Jacques; Jelmert, Anders; Ytrehus, Bjørnar; Gjøen, Tor; Klein, Joern; Okoli, Arinze Stanley; Tronsmo, Arne
Sammendrag
In 2015, The Norwegian Environment Agency requested the Norwegian Scientific Committee for Food Safety (VKM) to collate an overview of bioremediation of polluted ground based on bioaugmentation described in literature for the degradation of various types of pollutants, (including hydrocarbons, heavy metals, chlorinated compounds, explosives etc.).The assessment of genetically modified microorganisms (GMO), phytoremediation, bioremediation based on natural attenuation, bio-stimulation or biodegradation, including composting, are not included in this report.
Forlag
Vitenskapskommiteen for mattrygghet
Serie
Rapport fra Vitenskapskommiteen for mattrygghet: 2016: 42
Sitering
Skaar, I., Asare, N. Y. O., Klein, J., Okoli, A. S., Ruus, A., Gjøen, T., ... Ytrehus, B. (2016). Health and environmental risk evaluation of microorganisms used in bioremediation. Scientific Opinion of the Panel on Microbial Ecology of the Norwegian Scientific Committee for Food Safety. (VKM Report 2016: 42). Oslo: Norwegian Scientific Committee for Food Safety.
Metadata
Vis full innførsel
Samlinger
  • Artikler, rapporter og annet (arktisk og marin biologi) [1630]

Bla

Bla i hele MuninEnheter og samlingerForfatterlisteTittelDatoBla i denne samlingenForfatterlisteTittelDato
Logg inn

Statistikk

Antall visninger
UiT

Munin bygger på DSpace

UiT Norges Arktiske Universitet
Universitetsbiblioteket
uit.no/ub - munin@ub.uit.no

Tilgjengelighetserklæring