Toggle navigation
English
norsk
English
English
norsk
Administration/UB
Toggle navigation
View Item
Home
Fakultet for biovitenskap, fiskeri og økonomi
Institutt for arktisk og marin biologi
Artikler, rapporter og annet (arktisk og marin biologi)
View Item
Home
Fakultet for biovitenskap, fiskeri og økonomi
Institutt for arktisk og marin biologi
Artikler, rapporter og annet (arktisk og marin biologi)
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
You are what you eat: Following fats through food chains
Permanent link
https://hdl.handle.net/10037/2664
View/
Open
article.pdf (660.1Kb)
(PDF)
Date
2010
Type
Journal article
Tidsskriftartikkel
Author
Jobling, Malcolm
Publisher
Universitetet i Tromsø
Citation
Fiskerikandidaten 2010 s. 10-15
Metadata
Show full item record
Collections
Artikler, rapporter og annet (arktisk og marin biologi)
[1600]
The following license file are associated with this item:
Original License
Search Munin
This Collection
Browse
Browse all of Munin
Communities & Collections
Author list
Titles
By Issue Date
Browse this Collection
Author list
Titles
By Issue Date
Login
Statistics
View Usage Statistics