dc.contributor.author | Averina, Maria | |
dc.contributor.author | Monsen, Anne-Lise Bjørke | |
dc.contributor.author | Bolann, Bjørn Johan | |
dc.contributor.author | Brox, Jan | |
dc.contributor.author | Eggesbø, Merete | |
dc.contributor.author | Hokstad, Ingrid | |
dc.contributor.author | Huber, Sandra | |
dc.contributor.author | Ørebech, Peter Th | |
dc.date.accessioned | 2022-11-30T15:18:47Z | |
dc.date.available | 2022-11-30T15:18:47Z | |
dc.date.issued | 2022-09-01 | |
dc.description.abstract | Krabber er populær sjømat, men kan inneholde til dels store mengder miljøgifter. Innholdet er mange steder i Norge så høyt at inntak av brunmaten generelt bør frarådes. | en_US |
dc.identifier.citation | Averina, Monsen, Bolann, Brox, Eggesbø, Hokstad, Huber, Ørebech. Høyt nivå av tungmetaller i krabbe. Tidsskrift for Den norske legeforening. 2022;142(12):1050-1052 | en_US |
dc.identifier.cristinID | FRIDAID 2059070 | |
dc.identifier.doi | 10.4045/tidsskr.22.0317 | |
dc.identifier.issn | 0029-2001 | |
dc.identifier.issn | 0807-7096 | |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/10037/27632 | |
dc.language.iso | nob | en_US |
dc.publisher | Norske Legeforening | en_US |
dc.relation.journal | Tidsskrift for Den norske legeforening | |
dc.rights.accessRights | openAccess | en_US |
dc.rights.holder | Copyright 2022 The Author(s) | en_US |
dc.rights.uri | https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0 | en_US |
dc.rights | Attribution-NonCommercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0) | en_US |
dc.title | Høyt nivå av tungmetaller i krabbe | en_US |
dc.type.version | publishedVersion | en_US |
dc.type | Journal article | en_US |
dc.type | Tidsskriftartikkel | en_US |
dc.type | Peer reviewed | en_US |