Matproduksjon, mattrygghet og miljø - innspill om kunnskapsbehov til gjennomføringen av det grønne skiftet - Uttalelse fra hovedkomiteen i Vitenskapskomiteen for mat og miljø (VKM)
Permanent link
https://hdl.handle.net/10037/28383Date
2022-11-22Type
Research reportForskningsrapport
Author
Alexander, Jan; Aasmo-Finne, Merethe; Agdestein, Angelika; Bodin, Johanna Eva; Bruzell, Ellen Merete; Elvevoll, Edel O.; Hemre, Gro Ingunn; Hessen, Dag Olav; Hofshagen, Merete; Husøy, Trine; Knutsen, Helle Katrine; Krogdahl, Åshild; Mathisen, Gro Haarklou; Nilsen, Asbjørn Magne; Rafoss, Trond; Skjerdal, Olaug Taran; Steffensen, Inger-Lise Karin; Strand, Tor Arne; Vandvik, Vigdis; Velle, Gaute; Wasteson, YngvildDescription
Source at https://vkm.no/
Publisher
Vitenskapskomiteen for mat og miljø (VKM)Series
VKM Report 2022: 30Citation
Alexander, Aasmo-Finne, Agdestein, Bodin, Bruzell, Elvevoll, Hemre, Hessen, Hofshagen, Husøy, Knutsen, Krogdahl, Mathisen, Nilsen, Rafoss, Skjerdal, Steffensen, Strand, Vandvik, Velle, Wasteson. Matproduksjon, mattrygghet og miljø - innspill om kunnskapsbehov til gjennomføringen av det grønne skiftet - Uttalelse fra hovedkomiteen i Vitenskapskomiteen for mat og miljø (VKM). VKM Report. 2022;2022:30(30):1-21Metadata
Show full item recordCollections
Copyright 2022 The Author(s)