ub.xmlui.mirage2.page-structure.muninLogoub.xmlui.mirage2.page-structure.openResearchArchiveLogo
    • EnglishEnglish
    • norsknorsk
  • Velg spraaknorsk 
    • EnglishEnglish
    • norsknorsk
  • Administrasjon/UB
Vis innførsel 
  •   Hjem
  • Det helsevitenskapelige fakultet
  • Institutt for farmasi
  • Artikler, rapporter og annet (farmasi)
  • Vis innførsel
  •   Hjem
  • Det helsevitenskapelige fakultet
  • Institutt for farmasi
  • Artikler, rapporter og annet (farmasi)
  • Vis innførsel
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Reply to letter to the editor

Permanent lenke
https://hdl.handle.net/10037/9091
DOI
https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2014.08.042
Thumbnail
Åpne
article.pdf (138.7Kb)
accepted manuscript version (PDF)
Dato
2015-04-01
Type
Journal article
Tidsskriftartikkel
Peer reviewed

Forfatter
Bøhn, Thomas; Cuhra, Marek; Traavik, Terje; Sanden, Monica; Fagan, John; Primicerio, Raul
Beskrivelse
Accepted manuscript version. Published version at http://doi.org/10.1016/j.foodchem.2014.08.042. License in accordance with the journal's policy - CC-BY-NC-ND.
Forlag
Elsevier
Sitering
Food Chemistry 2015, 172:924-927
Metadata
Vis full innførsel
Samlinger
  • Artikler, rapporter og annet (farmasi) [394]

Bla

Bla i hele MuninEnheter og samlingerForfatterlisteTittelDatoBla i denne samlingenForfatterlisteTittelDato
Logg inn

Statistikk

Antall visninger
UiT

Munin bygger på DSpace

UiT Norges Arktiske Universitet
Universitetsbiblioteket
uit.no/ub - munin@ub.uit.no

Tilgjengelighetserklæring