Vis enkel innførsel

dc.contributor.advisorOlsen, Ragnar L
dc.contributor.authorPedersen, Alice Marie
dc.date.accessioned2009-02-03T11:09:37Z
dc.date.available2009-02-03T11:09:37Z
dc.date.issued2007-11-28
dc.description.abstractI senere tid har oppmerksomhet blitt rettet mot fangst av raudåte i de norske havområdene. Det er utviklet egne fangst og prosesseringsteknikker, og bruksområdene for raudåteproduktene kan være mange. Olje utvunnet fra raudåte har et høyt innhold langskjedede n-3 fettsyrer, voksestere og naturlige antioksidanter. Hensikten med oppgaven var å undersøke oljens oksidative stabilitet ved langtidslagring, samt karakterisere innholdet av fettklasser, fettsyrer og karotenoider.en
dc.format.extent669412 bytes
dc.format.extent2072 bytes
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.format.mimetypetext/plain
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/10037/1756
dc.identifier.urnURN:NBN:no-uit_munin_1524
dc.language.isonoben
dc.publisherUniversitetet i Tromsøen
dc.publisherUniversity of Tromsøen
dc.rights.accessRightsopenAccess
dc.rights.holderCopyright 2007 The Author(s)
dc.subject.courseIDBIO-3950nor
dc.subjectVDP::Landbruks- og fiskerifag: 900::Fiskerifag: 920::Andre fiskerifag: 929en
dc.titleOlje fra raudåte (Calanus finmarchicus). Oksidativ stabilitet, fettklasser og karotenoidinnhold.en
dc.typeMaster thesisen
dc.typeMastergradsoppgaveen


Tilhørende fil(er)

Thumbnail
Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel