ub.xmlui.mirage2.page-structure.muninLogoub.xmlui.mirage2.page-structure.openResearchArchiveLogo
    • EnglishEnglish
    • norsknorsk
  • Velg spraaknorsk 
    • EnglishEnglish
    • norsknorsk
  • Administrasjon/UB
Vis innførsel 
  •   Hjem
  • Fakultet for naturvitenskap og teknologi
  • Institutt for kjemi
  • Artikler, rapporter og annet (kjemi)
  • Vis innførsel
  •   Hjem
  • Fakultet for naturvitenskap og teknologi
  • Institutt for kjemi
  • Artikler, rapporter og annet (kjemi)
  • Vis innførsel
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Improved Buchwald–Hartwig Amination by the Use of Lipids and Lipid Impurities

Permanent lenke
https://hdl.handle.net/10037/23025
DOI
https://doi.org/10.1021/acs.organomet.1c00517
Thumbnail
Åpne
article.pdf (3.350Mb)
Publisert versjon (PDF)
Dato
2021-10-25
Type
Journal article
Tidsskriftartikkel
Peer reviewed

Forfatter
Gevorgyan, Ashot; Hopmann, Kathrin Helen; Bayer, Annette
Sammendrag
The development of green Buchwald–Hartwig aminations has long been considered challenging, due to the high sensitivity of the reaction to the environment. Here we show that food-grade and waste vegetable oils, triglycerides originating from animals, and natural waxes can serve as excellent green solvents for Buchwald–Hartwig amination. We further demonstrate that amphiphiles and trace ingredients present in triglycerides as additives have a decisive effect on the yields of Buchwald–Hartwig aminations.
Forlag
American Chemical Society
Sitering
Gevorgyan A, Hopmann KH, Bayer A. Improved Buchwald–Hartwig Amination by the Use of Lipids and Lipid Impurities. Organometallics. 2021
Metadata
Vis full innførsel
Samlinger
  • Artikler, rapporter og annet (kjemi) [565]
Copyright 2021 The Author(s)

Bla

Bla i hele MuninEnheter og samlingerForfatterlisteTittelDatoBla i denne samlingenForfatterlisteTittelDato
Logg inn

Statistikk

Antall visninger
UiT

Munin bygger på DSpace

UiT Norges Arktiske Universitet
Universitetsbiblioteket
uit.no/ub - munin@ub.uit.no

Tilgjengelighetserklæring