Show simple item record

dc.contributor.advisorTynan, Eimear
dc.contributor.authorWold, Julie Hjelt
dc.contributor.authorHembery, Didrik
dc.date.accessioned2024-06-14T21:45:59Z
dc.date.available2024-06-14T21:45:59Z
dc.date.issued2024-06-02
dc.description.abstractVi ønsker å sette et lyst på de globale utfordringene knyttet til import og eksport i matproduksjon-for eksempel: fiskeoppdrett, taretråling og overimport av soya. Dette er næringer som er svært arealkrevende, og som skaper store anstrengelser for klima, miljø og artsmangfold. Vi ønsker å lage et strategisk designforslag som bunner i, og ivaretar UNESCO verdensarvsverdier på Vega, som samtidig inkluderer lokalbefolkningens interesser og fremtidsutsikter.en_US
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/10037/33810
dc.language.isonoben_US
dc.publisherUiT Norges arktiske universiteten_US
dc.publisherUiT The Arctic University of Norwayen_US
dc.rights.accessRightsopenAccessen_US
dc.rights.holderCopyright 2024 The Author(s)
dc.rights.urihttps://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0en_US
dc.rightsAttribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International (CC BY-NC-SA 4.0)en_US
dc.subject.courseIDLAN-3900
dc.subjectLandskapsarkitekturen_US
dc.subjectAkvakulturen_US
dc.subjectVerdensarven_US
dc.subjectVegaen_US
dc.subjectLandbruken_US
dc.titleOpparbeiding av en kysthage: Et designforslag forankret i tradisjonelle økologiske verdieren_US
dc.typeMaster thesisen_US
dc.typeMastergradsoppgaveen_US


File(s) in this item

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

This item appears in the following collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International (CC BY-NC-SA 4.0)
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International (CC BY-NC-SA 4.0)