ub.xmlui.mirage2.page-structure.muninLogoub.xmlui.mirage2.page-structure.openResearchArchiveLogo
    • EnglishEnglish
    • norsknorsk
  • Velg spraaknorsk 
    • EnglishEnglish
    • norsknorsk
  • Administrasjon/UB
Vis innførsel 
  •   Hjem
  • Universitetsbiblioteket
  • Artikler, rapporter og annet (UB)
  • Vis innførsel
  •   Hjem
  • Universitetsbiblioteket
  • Artikler, rapporter og annet (UB)
  • Vis innførsel
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Research needs and data gaps of importance for food safety and protection of biodiversity. Summary report from VKM’s scientific opinions in the period 2005 - 2015.

Permanent lenke
https://hdl.handle.net/10037/19599
Thumbnail
Åpne
article.pdf (411.3Kb)
(PDF)
Dato
2016
Type
Research report
Forskningsrapport

Forfatter
Andersen, Lene Frost; Elvevoll, Edel Oddny; Hemre, Gro Ingunn; Hjeltnes, Brit; Hofshagen, Merete; Iversen, Per Ole; Krogdahl, Åshild; Källqvist, Torsten; Rafoss, Trond; Skaar, Ida; Skåre, Janneche Utne; Sorteberg, Hilde-Gunn Opsahl; Steffensen, Inger-Lise; Vandvik, Vigdis; Wasteson, Yngvild; Alexander, Jan
Sammendrag
The aim of the present report is to highlight research needs and data gaps that are of future importance for food safety and protection of biodiversity. The Norwegian Scientific Committee for Food Safety (VKM) produces and communicates scientific opinions, i.e. risk-and risk-benefitassessments, with the main goal of securing food safety and protection of biodiversity.
Beskrivelse
Related version: VKM Report 2016: 48 : https://vkm.no/download/18.7e19596115dabec04172717/1501849448865/30664700ba.pdf
Er versjon av
https://hdl.handle.net/10037/19587.
Forlag
Norwegian Scientific Committee for Food Safety
Vitenskapskomiteen for mattrygghet (VKM)
Serie
VKM Report ; 2016: 47
Sitering
Andersen LF, Elvevoll EO, Hemre GI, Hjeltnes B, Hofshagen M, Iversen PO, Krogdahl Å, Källqvist T, Rafoss T, Skaar I, Skåre JU, Sorteberg HG, Steffensen I-L, Vandvik V, Wasteson Y, Alexander J. Research needs and data gaps of importance for food safety and protection of biodiversity. Summary report from VKM’s scientific opinions in the period 2005 - 2015. The Scientific Steering Committee of the Norwegian Scientific Committee for Food Safety. Norwegian Committee for Food Safety (VKM); 2016. 7 p.. VKM Report(2016: 47)
Metadata
Vis full innførsel
Samlinger
  • Artikler, rapporter og annet (UB) [3245]

Bla

Bla i hele MuninEnheter og samlingerForfatterlisteTittelDatoBla i denne samlingenForfatterlisteTittelDato
Logg inn

Statistikk

Antall visninger
UiT

Munin bygger på DSpace

UiT Norges Arktiske Universitet
Universitetsbiblioteket
uit.no/ub - munin@ub.uit.no

Tilgjengelighetserklæring