Vis enkel innførsel

dc.contributor.advisorJæger, Kari
dc.contributor.authorBaah, Eric
dc.date.accessioned2022-12-20T08:20:03Z
dc.date.available2022-12-20T08:20:03Z
dc.date.issued2022-05-15en
dc.description.abstractGrunnen for dette oppgave har vært å finne ut Hva er årsakene til konflikter på arbeidsplasser og Hvordan har ledere og ansatte håndterte Covid-19 konflikter i Hotell Bransjen. Jeg har benyttet av kvalitativ metode.For å besvare forskningsspørsmålene har jeg gjennomført intervjuer med seks informantene som består av ansatte og ledere i hotell bransjen. Funnene fra forskningen viser til forsjellige påvirkninger. Hotellet ble stengt og ansatte var hjemme for over et år.Covid-19 Pandemien har endret mye i hotell bransjen fra mangel ansatte til flere arebeidsoppgaver per i dag.en_US
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/10037/27879
dc.language.isonoben_US
dc.publisherUiT The Arctic University of Norwayen
dc.publisherUiT Norges arktiske universitetno
dc.rights.holderCopyright 2022 The Author(s)
dc.rights.urihttps://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0en_US
dc.rightsAttribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International (CC BY-NC-SA 4.0)en_US
dc.subject.courseIDREI-3901
dc.subjectReiselivsledelseen_US
dc.titleHva er årsakene til konflikter på arbeidsplasser og Hvordan har ledere og ansatte håndterte Covid-19 konflikter i Hotell Bransjen?en_US
dc.typeMaster thesisen
dc.typeMastergradsoppgaveno


Tilhørende fil(er)

Thumbnail
Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel

Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International (CC BY-NC-SA 4.0)
Med mindre det står noe annet, er denne innførselens lisens beskrevet som Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International (CC BY-NC-SA 4.0)