dc.contributor.advisor | Jæger, Kari | |
dc.contributor.author | Baah, Eric | |
dc.date.accessioned | 2022-12-20T08:20:03Z | |
dc.date.available | 2022-12-20T08:20:03Z | |
dc.date.issued | 2022-05-15 | en |
dc.description.abstract | Grunnen for dette oppgave har vært å finne ut Hva er årsakene til konflikter på arbeidsplasser og Hvordan har ledere og ansatte håndterte Covid-19 konflikter i Hotell Bransjen.
Jeg har benyttet av kvalitativ metode.For å besvare forskningsspørsmålene har jeg gjennomført intervjuer med seks informantene som består av ansatte og ledere i hotell bransjen.
Funnene fra forskningen viser til forsjellige påvirkninger. Hotellet ble stengt og ansatte var hjemme for over et år.Covid-19 Pandemien har endret mye i hotell bransjen fra mangel ansatte til flere arebeidsoppgaver per i dag. | en_US |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/10037/27879 | |
dc.language.iso | nob | en_US |
dc.publisher | UiT The Arctic University of Norway | en |
dc.publisher | UiT Norges arktiske universitet | no |
dc.rights.holder | Copyright 2022 The Author(s) | |
dc.rights.uri | https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0 | en_US |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International (CC BY-NC-SA 4.0) | en_US |
dc.subject.courseID | REI-3901 | |
dc.subject | Reiselivsledelse | en_US |
dc.title | Hva er årsakene til konflikter på arbeidsplasser og Hvordan har ledere og ansatte håndterte Covid-19 konflikter i Hotell Bransjen? | en_US |
dc.type | Master thesis | en |
dc.type | Mastergradsoppgave | no |