Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorOlsen, Ragnar Ludvig
dc.contributor.authorStrøm, Terje
dc.contributor.authorSunnanå, Knut
dc.contributor.authorAkse, Leif
dc.contributor.authorEdvardsen, Torgeir
dc.date.accessioned2018-12-10T13:23:11Z
dc.date.available2018-12-10T13:23:11Z
dc.date.issued2000
dc.description.abstractRapport fra en arbeidsgruppe nedsatt for å fremme forslag til ny strategi for fiskeriforskningsmiljøet i Tromsø for nye FoU-tilbud til sjømatindustrien. Gruppen fikk i oppgave å gi innspill til styrene i Norges Fiskerihøgskole og Fiskeri¬forsk¬ning om hvordan de to institusjonene i samarbeid kan styrke satsingen overfor norsk fiske- og sjømatindustri. Gruppens anbefalinger er at styrene i Norges fiskerihøgskole og Fiskeriforskning fatter følgende beslutninger: At: " det blir inngått en samarbeidsavtale mellom Norges fiskerihøgskole og Fiskeri¬forskning som omfatter FoU og undervisning innenfor næringsmiddel¬området; " det arbeides mot Norges forskningsråd for å få et Strategisk program (SIP/SUP) innenfor marin næringsmiddelproduksjon lagt til Tromsømiljøet; " det nedsettes en faggruppe som går gjennom studieplanene for industri¬relevante kurs i næringsmiddelfag ved Norges Fiskerihøgskole B med sikte på felles bruk av personell og infrastruktur til gjennomføring av kandidat- og forsker¬utdanningen; " det initieres et prosjekt for å utrede etablering av nye forsøksfasiliteter som fyller kravene til utvikling av næringsmiddelprodukter/-prosesser. Til utredningen bør det søkes egen finansiering og engasjeres en ekstern prosjekt¬leder; " Norges fiskerihøgskole og Fiskeriforskning samarbeider om etterutdanning og kompetanse byg¬ging i sjømatindustrien. Gruppens anbefalinger er enstemmige.en_US
dc.descriptionSource at <a href=https://nofimaas.sharepoint.com/sites/public/_layouts/15/guestaccess.aspx?guestaccesstoken=5WO7%2bVA9VLpIVHJvn%2f%2f9IPqo%2bGhFkL%2btNkX8Dnh9spg%3d&docid=047751dfa94f04f7aa4f019d84631691c> https://nofimaas.sharepoint.com/sites/public/_layouts/15/guestaccess.aspx?guestaccesstoken=5WO7%2bVA9VLpIVHJvn%2f%2f9IPqo%2bGhFkL%2btNkX8Dnh9spg%3d&docid=047751dfa94f04f7aa4f019d84631691c</a>.en_US
dc.identifier.citationOlsen, R., Strøm, T., Sunnanå, K., Akse, L. & Edvardsen, T. (2000). <i>Nye FoU-tilbud til sjømatindustri. Forslag til strategi for fiskeriforskningsmiljøet i Tromsø</i>. Nofima AS (tidligere Fiskeriforskning) og Norges fiskerihøgskole, Universitetet i Tromsø. Nofima rapportserie (11/2000)en_US
dc.identifier.cristinIDFRIDAID 1175223
dc.identifier.isbn82-7251-450-8
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/10037/14310
dc.language.isonoben_US
dc.publisherNofima ASen_US
dc.relation.ispartofseriesNofima rapportserie; 11/2000en_US
dc.relation.urihttps://nofimaas.sharepoint.com/sites/public/_layouts/15/guestaccess.aspx?guestaccesstoken=5WO7%2bVA9VLpIVHJvn%2f%2f9IPqo%2bGhFkL%2btNkX8Dnh9spg%3d&docid=047751dfa94f04f7aa4f019d84631691c
dc.rights.accessRightsopenAccessen_US
dc.subjectVDP::Agriculture and fishery disciplines: 900::Fisheries science: 920en_US
dc.subjectVDP::Landbruks- og Fiskerifag: 900::Fiskerifag: 920en_US
dc.titleNye FoU-tilbud til sjømatindustri. Forslag til strategi for fiskeriforskningsmiljøet i Tromsøen_US
dc.typeResearch reporten_US
dc.typeForskningsrapporten_US


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel