dc.contributor.author | Alm, Siril | |
dc.date.accessioned | 2022-06-17T11:45:12Z | |
dc.date.available | 2022-06-17T11:45:12Z | |
dc.date.issued | 2022-05-24 | |
dc.description.abstract | Sjømatkonsumet blant våre unge voksne fortsetter å synke. En Nofima-undersøkelse indikerer at konsumet kan økes hvis de blir inspirert til å lage spennende retter med hvit fisk. | en_US |
dc.description | Source at <a href=https://blogg.forskning.no/fra-fjord-til-bord/de-unge-vil-laere-a-lage-spennende-torskemiddager/2028550>https://blogg.forskning.no/fra-fjord-til-bord/de-unge-vil-laere-a-lage-spennende-torskemiddager/2028550</a>. | en_US |
dc.identifier.citation | Alm. De unge vil lære å lage spennende torskemiddager. Forskning.no. 2022 | en_US |
dc.identifier.cristinID | FRIDAID 2028796 | |
dc.identifier.issn | 1891-635X | |
dc.identifier.issn | 1891-6341 | |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/10037/25509 | |
dc.language.iso | nob | en_US |
dc.publisher | Forskning.no | en_US |
dc.relation.journal | Forskning.no | |
dc.rights.accessRights | openAccess | en_US |
dc.rights.holder | Copyright 2022 The Author(s) | en_US |
dc.title | De unge vil lære å lage spennende torskemiddager | en_US |
dc.type.version | submittedVersion | en_US |
dc.type | Journal article | en_US |
dc.type | Tidsskriftartikkel | en_US |