Matproduksjon, mattrygghet og miljø - innspill om kunnskapsbehov til gjennomføringen av det grønne skiftet - Uttalelse fra hovedkomiteen i Vitenskapskomiteen for mat og miljø (VKM)
dc.contributor.author | Alexander, Jan | |
dc.contributor.author | Aasmo-Finne, Merethe | |
dc.contributor.author | Agdestein, Angelika | |
dc.contributor.author | Bodin, Johanna Eva | |
dc.contributor.author | Bruzell, Ellen Merete | |
dc.contributor.author | Elvevoll, Edel O. | |
dc.contributor.author | Hemre, Gro Ingunn | |
dc.contributor.author | Hessen, Dag Olav | |
dc.contributor.author | Hofshagen, Merete | |
dc.contributor.author | Husøy, Trine | |
dc.contributor.author | Knutsen, Helle Katrine | |
dc.contributor.author | Krogdahl, Åshild | |
dc.contributor.author | Mathisen, Gro Haarklou | |
dc.contributor.author | Nilsen, Asbjørn Magne | |
dc.contributor.author | Rafoss, Trond | |
dc.contributor.author | Skjerdal, Olaug Taran | |
dc.contributor.author | Steffensen, Inger-Lise Karin | |
dc.contributor.author | Strand, Tor Arne | |
dc.contributor.author | Vandvik, Vigdis | |
dc.contributor.author | Velle, Gaute | |
dc.contributor.author | Wasteson, Yngvild | |
dc.date.accessioned | 2023-01-26T10:22:52Z | |
dc.date.available | 2023-01-26T10:22:52Z | |
dc.date.issued | 2022-11-22 | |
dc.description | Source at <a href=https://vkm.no/>https://vkm.no/</a> | en_US |
dc.identifier.citation | Alexander, Aasmo-Finne, Agdestein, Bodin, Bruzell, Elvevoll, Hemre, Hessen, Hofshagen, Husøy, Knutsen, Krogdahl, Mathisen, Nilsen, Rafoss, Skjerdal, Steffensen, Strand, Vandvik, Velle, Wasteson. Matproduksjon, mattrygghet og miljø - innspill om kunnskapsbehov til gjennomføringen av det grønne skiftet - Uttalelse fra hovedkomiteen i Vitenskapskomiteen for mat og miljø (VKM). VKM Report. 2022;2022:30(30):1-21 | en_US |
dc.identifier.cristinID | FRIDAID 2107153 | |
dc.identifier.issn | 2535-4019 | |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/10037/28383 | |
dc.language.iso | nob | en_US |
dc.publisher | Vitenskapskomiteen for mat og miljø (VKM) | en_US |
dc.relation.ispartofseries | VKM Report 2022: 30 | en_US |
dc.relation.journal | VKM Report | |
dc.rights.accessRights | openAccess | en_US |
dc.rights.holder | Copyright 2022 The Author(s) | en_US |
dc.title | Matproduksjon, mattrygghet og miljø - innspill om kunnskapsbehov til gjennomføringen av det grønne skiftet - Uttalelse fra hovedkomiteen i Vitenskapskomiteen for mat og miljø (VKM) | en_US |
dc.type | Research report | en_US |
dc.type | Forskningsrapport | en_US |