ub.xmlui.mirage2.page-structure.muninLogoub.xmlui.mirage2.page-structure.openResearchArchiveLogo
    • EnglishEnglish
    • norsknorsk
  • Velg spraaknorsk 
    • EnglishEnglish
    • norsknorsk
  • Administrasjon/UB
Vis innførsel 
  •   Hjem
  • Fakultet for biovitenskap, fiskeri og økonomi
  • Norges fiskerihøgskole
  • Artikler, rapporter og annet (Norges fiskerihøgskole)
  • Vis innførsel
  •   Hjem
  • Fakultet for biovitenskap, fiskeri og økonomi
  • Norges fiskerihøgskole
  • Artikler, rapporter og annet (Norges fiskerihøgskole)
  • Vis innførsel
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Food and chemical substances relevant for monitoring - Scientific Opinion of the Scientific Steering Committee of the Norwegian Scientific Committee for Food and Environment

Permanent lenke
https://hdl.handle.net/10037/28386
Thumbnail
Åpne
article.pdf (795.7Kb)
(PDF)
Dato
2022-06-09
Type
Research report
Forskningsrapport

Forfatter
Svendsen, Camilla; Amlund, Heidi; Carlsen, Monica Hauger; Eriksen, Gunnar Sundstøl; Husøy, Trine; Lillegaard, Inger Therese Laugsand; Mathisen, Gro Haarklou; Medin, Anine Christine; Ørnsrud, Robin; Agdestein, Angelika; Bergh, Øivind; Bodin, Johanna Eva; Bruzell, Ellen Merete; Elvevoll, Edel O.; Hessen, Dag Olav; Hofshagen, Merete; Knutsen, Helle Katrine; Krogdahl, Åshild; Nilsen, Asbjørn Magne; Rafoss, Trond; Skjerdal, Olaug Taran; Steffensen, Inger-Lise Karin; Strand, Tor Arne; Velle, Gaute; Hemre, Gro Ingunn; Vandvik, Vigdis; Alexander, Jan
Beskrivelse
Source at https://vkm.no/
Forlag
Vitenskapskomiteen for mat og miljø (VKM)
Serie
VKM Report 2022: 18
Sitering
Svendsen, Amlund, Carlsen, Eriksen, Husøy, Lillegaard, Mathisen, Medin, Ørnsrud, Agdestein, Bergh, Bodin, Bruzell, Elvevoll, Hessen, Hofshagen, Knutsen, Krogdahl, Nilsen, Rafoss, Skjerdal, Steffensen, Strand, Velle, Hemre, Vandvik, Alexander. Food and chemical substances relevant for monitoring - Scientific Opinion of the Scientific Steering Committee of the Norwegian Scientific Committee for Food and Environment. VKM Report. 2022;2022:18(18):1-73
Metadata
Vis full innførsel
Samlinger
  • Artikler, rapporter og annet (Norges fiskerihøgskole) [1053]
Copyright 2022 The Author(s)

Bla

Bla i hele MuninEnheter og samlingerForfatterlisteTittelDatoBla i denne samlingenForfatterlisteTittelDato
Logg inn

Statistikk

Antall visninger
UiT

Munin bygger på DSpace

UiT Norges Arktiske Universitet
Universitetsbiblioteket
uit.no/ub - munin@ub.uit.no

Tilgjengelighetserklæring