Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorBolann, Bjørn
dc.contributor.authorHuber, Sandra
dc.contributor.authorAverina, Maria
dc.contributor.authorEggesbø, Merete Åse
dc.contributor.authorHokstad, Ingrid
dc.contributor.authorBrox, Jan
dc.contributor.authorØrebech, Peter Th
dc.contributor.authorMonsen, Anne-Lise Bjørke
dc.date.accessioned2023-10-16T07:09:35Z
dc.date.available2023-10-16T07:09:35Z
dc.date.issued2023-06-22
dc.identifier.citationBolann, Huber, Averina, Eggesbø, Hokstad, Brox, Ørebech, Monsen. Bør vi spise mer fisk – eller mindre?. Tidsskrift for Den norske legeforening. 2023;143(11)en_US
dc.identifier.cristinIDFRIDAID 2181701
dc.identifier.doi10.4045/tidsskr.23.0235
dc.identifier.issn0029-2001
dc.identifier.issn0807-7096
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/10037/31566
dc.language.isonoben_US
dc.publisherDen norske legeforeningen_US
dc.relation.journalTidsskrift for Den norske legeforening
dc.rights.accessRightsopenAccessen_US
dc.rights.holderCopyright 2023 The Author(s)en_US
dc.rights.urihttps://creativecommons.org/licenses/by-nd/4.0en_US
dc.rightsAttribution-NoDerivatives 4.0 International (CC BY-ND 4.0)en_US
dc.titleBør vi spise mer fisk – eller mindre?en_US
dc.type.versionpublishedVersionen_US
dc.typeJournal articleen_US
dc.typeTidsskriftartikkelen_US
dc.typePeer revieweden_US


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel

Attribution-NoDerivatives 4.0 International (CC BY-ND 4.0)
Med mindre det står noe annet, er denne innførselens lisens beskrevet som Attribution-NoDerivatives 4.0 International (CC BY-ND 4.0)