Vis enkel innførsel

dc.contributor.advisorAnderssen, Jorid
dc.contributor.advisorGjerde, Willy
dc.contributor.authorStrømnes, Maren-Sofie Jansdatter
dc.date.accessioned2016-08-31T11:23:14Z
dc.date.available2016-08-31T11:23:14Z
dc.date.issued2016-05-19
dc.description.abstractDette prosjektet ser på hvordan lektorstudenter opplever forholdet mellom disiplinfag, profesjonsfag og skolehverdag i lektorutdanningen. Den empiriske undersøkelsen er basert på ni kvalitative intervjuer av studenter, nyutdannede lektorer og fagansatt ved lektorutdanningen. Oppgaven ser på hvordan identiteten utvikles og påvirkes, hvordan den synlige og usynlige pedagogikken brukes i lektorutdanningen og hvilke læringsprosesser lektorstudentene er igjennom før endt utdanning. Funnene som er gjort i denne oppgaven kan brukes for å se på hvordan lektorutdanningen bedre kan integreres og hvordan det oppleves å være i kontakt med tre forskjellige områder i løpet av studiet.en_US
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/10037/9626
dc.identifier.urnURN:NBN:no-uit_munin_9159
dc.language.isonoben_US
dc.publisherUiT Norges arktiske universiteten_US
dc.publisherUiT The Arctic University of Norwayen_US
dc.rights.accessRightsopenAccess
dc.rights.holderCopyright 2016 The Author(s)
dc.rights.urihttps://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0en_US
dc.rightsAttribution-NonCommercial-ShareAlike 3.0 Unported (CC BY-NC-SA 3.0)en_US
dc.subject.courseIDSOS-3980
dc.subjectVDP::Samfunnsvitenskap: 200::Sosiologi: 220en_US
dc.subjectVDP::Social science: 200::Sociology: 220en_US
dc.titleSpenningsfohold og krysspress. En kvalitativ studie av forholdet mellom teori og praksis i lektorutdanningenen_US
dc.typeMaster thesisen_US
dc.typeMastergradsoppgaveen_US


Tilhørende fil(er)

Thumbnail
Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel

Attribution-NonCommercial-ShareAlike 3.0 Unported (CC BY-NC-SA 3.0)
Med mindre det står noe annet, er denne innførselens lisens beskrevet som Attribution-NonCommercial-ShareAlike 3.0 Unported (CC BY-NC-SA 3.0)