Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorNesbakken, Truls
dc.contributor.authorChristensen, Hardy
dc.contributor.authorSkjerve, Eystein
dc.contributor.authorNygård, Karin Maria
dc.contributor.authorYazdankhah, Siamak Pour
dc.contributor.authorLunestad, Bjørn Tore
dc.contributor.authorKapperud, Georg
dc.contributor.authorLassen, Jørgen Fr
dc.contributor.authorRobertson, Lucy
dc.contributor.authorOlsvik, Ørjan
dc.contributor.authorTranulis, Michael A.
dc.contributor.authorTryland, Morten
dc.contributor.authorRimstad, Espen
dc.date.accessioned2020-07-17T10:57:22Z
dc.date.available2020-07-17T10:57:22Z
dc.date.issued2010-04-15
dc.description.abstractMattilsynet har gitt VKM i oppgave å foreta en risikovurdering når det gjelder ”dekontaminering av pattedyrslakt ved bruk av varmt vann eller damp”. Da det er en bestemtdekontamineringsteknologi Mattilsynet ønsker utredet, velger faggruppen å bruke den mer presise betegnelsen ”overflatepasteurisering av slakt” som er i tråd med uttrykk og definisjoner som forskere innenfor dette området har benyttet om denne teknologien.en_US
dc.identifier.citationNesbakken T, Christensen H, Skjerve E, Nygård KM, Yazdankhah SP, Lunestad BT, Kapperud G, Lassen JF, Robertson LJ, Olsvik Ø, Tranulis M, Tryland M, Rimstad E. Dekontaminering av pattedyrslakt ved bruk av damp eller varmt vann. Uttalelse fra Faggruppe for hygiene og smittestoffer i Vitenskapskomiteen for mattrygghet. Norwegian Scientific Committee for Food Safety (VKM); 2010. 41 p.. VKM Report(2010:14)en_US
dc.identifier.cristinIDFRIDAID 1522689
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/10037/18894
dc.language.isonoben_US
dc.publisherVitenskapskomiteen for mattrygghet (VKM)en_US
dc.relation.ispartofseriesVKM Report ; 2010:14en_US
dc.rights.accessRightsopenAccessen_US
dc.rights.holderCopyright 2010 Vitenskapskomiteen for mattrygghet (VKM)en_US
dc.subjectVDP::Agriculture and fishery disciplines: 900::Agriculture disciplines: 910en_US
dc.subjectVDP::Landbruks- og Fiskerifag: 900::Landbruksfag: 910en_US
dc.titleDekontaminering av pattedyrslakt ved bruk av damp eller varmt vann. Uttalelse fra Faggruppe for hygiene og smittestoffer i Vitenskapskomiteen for mattryggheten_US
dc.type.versionpublishedVersionen_US
dc.typeResearch reporten_US
dc.typeForskningsrapporten_US


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel