dc.contributor.advisor | Dreyer, Bent | |
dc.contributor.author | Olsen, Sindre | |
dc.date.accessioned | 2021-09-23T04:51:05Z | |
dc.date.available | 2021-09-23T04:51:05Z | |
dc.date.issued | 2021-08-16 | en |
dc.description.abstract | Denne mastergradsoppgaven har som formål å undersøke om sjømatindustrien har gjort strategiske tilpasninger for å aktivt kontre konsekvenser av COVID-19 pandemien. Fleksibilitet, og utnyttelsen av dette, er den strategiske tilpasningen som undersøkes. Konsekvensene av pandemien er i denne sammenheng en usikkerhet knyttet til markedene for fisk, og en antatt lavere kjøpsvilje for blant annet norsk sjømat. | en_US |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/10037/22613 | |
dc.language.iso | nob | en_US |
dc.publisher | UiT The Arctic University of Norway | en |
dc.publisher | UiT Norges arktiske universitet | no |
dc.rights.holder | Copyright 2021 The Author(s) | |
dc.rights.uri | https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0 | en_US |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International (CC BY-NC-SA 4.0) | en_US |
dc.subject.courseID | FSK-3960 | |
dc.subject | VDP::Landbruks- og Fiskerifag: 900::Fiskerifag: 920::Andre fiskerifag: 929 | en_US |
dc.subject | VDP::Agriculture and fishery disciplines: 900::Fisheries science: 920::Other fisheries disciplines: 929 | en_US |
dc.title | Sjømatindustrien "i disse tider" - Suksesskriterier under en pandemi | en_US |
dc.type | Master thesis | en |
dc.type | Mastergradsoppgave | no |