Vis enkel innførsel

dc.contributor.advisorGrowen, Ulf Mack
dc.contributor.authorHenriksen, Veronica Lillestad
dc.date.accessioned2010-06-02T12:34:19Z
dc.date.available2010-06-02T12:34:19Z
dc.date.issued2007-05
dc.description.abstractTema for denne oppgaven er balansert målstyring. Balansert målstyring ble introdusert av David Norton og Robert Kaplan i en artikkel i Harvard Business Review i 1992. Denne artikkelen fortalte at ledelsen trenger mer enn finansielle styringsparametere for å lede et selskap, og at det er viktig å kunne styre mot fremtiden isteden for å konsentrere seg om det som har skjedd. Dette krever større kunnskap om hva som driver fremtidig suksess for selskapet. Konseptet balansert målstyring, gir et rammeverk for å identifisere disse faktorene, og danner samtidig et rammeverk for å kommunisere, og skape engasjement og felles handlingsplaner for hele organisasjonen. Dette konseptet har fått en enorm oppmerksomhet, og er i dag et av de mest populære temaer på ledelseskonferanser over hele verden (kilde, bscworld.com).en
dc.descriptionOppgaven har vært klausulert i 3 år.en
dc.format.extent1521663 bytes
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/10037/2482
dc.identifier.urnURN:NBN:no-uit_munin_2229
dc.language.isonoben
dc.publisherUniversitetet i Tromsøen
dc.publisherUniversity of Tromsøen
dc.rights.accessRightsopenAccess
dc.rights.holderCopyright 2007 The Author(s)
dc.rights.urihttps://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0en_US
dc.rightsAttribution-NonCommercial-ShareAlike 3.0 Unported (CC BY-NC-SA 3.0)en_US
dc.subjectVDP::Samfunnsvitenskap: 200::Økonomi: 210::Bedriftsøkonomi: 213en
dc.titleUtvikling av en balansert målstyringsmodellen
dc.typeMaster thesisen
dc.typeMastergradsoppgaveen


Tilhørende fil(er)

Thumbnail
Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel

Attribution-NonCommercial-ShareAlike 3.0 Unported (CC BY-NC-SA 3.0)
Med mindre det står noe annet, er denne innførselens lisens beskrevet som Attribution-NonCommercial-ShareAlike 3.0 Unported (CC BY-NC-SA 3.0)