Vis enkel innførsel

dc.contributor.advisorTorbjørn, Schei
dc.contributor.authorRiple, Anna Karia Lerøy
dc.date.accessioned2023-10-02T09:32:48Z
dc.date.available2023-10-02T09:32:48Z
dc.date.issued2021-11-16en
dc.description.abstractmin studie vil jeg se på muligheten for å introdusere et nytt lakseprodukt til Japan, Varmrøykt laks. Varmrøkt laks ble valgt som utgangspunkt fordi dette er et bearbeidet lakseprodukt som antatt hadde ingen eller lite anerkjennelse i Japan. Ved å introdusere et bearbeidet lakseprodukt ingen hadde noe forhold til og deretter måle oppfatning av dette produktet, kunne man si noe om mulighetene for slike produkter i Japan. Tanken var også at varmrøkt laks ville bli mottatt som et mer «ekstremt» bearbeidet produkt og dermed være helt i enden av den skalaen. Dersom dette produktet ville bli godtatt og det viste seg å være et marked for det, kunne man også ut ifra det anta at det var et større marked også for andre mindre bearbeidete lakseprodukter.en_US
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/10037/31349
dc.language.isoN/Aen_US
dc.publisherUiT The Arctic University of Norwayen
dc.publisherUiT Norges arktiske universitetno
dc.rights.holderCopyright 2021 The Author(s)
dc.rights.urihttps://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0en_US
dc.rightsAttribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International (CC BY-NC-SA 4.0)en_US
dc.subject.courseIDFSK-3960
dc.subjectVDP::Landbruks- og Fiskerifag: 900::Fiskerifag: 920::Akvakultur: 922en_US
dc.subjectVDP::Agriculture and fishery disciplines: 900::Fisheries science: 920::Aquaculture: 922en_US
dc.titleMarkedsundersøkelse: Norsk varmrøkt laks til Japanen_US
dc.typeMaster thesisen
dc.typeMastergradsoppgaveno


Tilhørende fil(er)

Thumbnail
Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel

Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International (CC BY-NC-SA 4.0)
Med mindre det står noe annet, er denne innførselens lisens beskrevet som Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International (CC BY-NC-SA 4.0)