dc.contributor.advisor | Torbjørn, Schei | |
dc.contributor.author | Riple, Anna Karia Lerøy | |
dc.date.accessioned | 2023-10-02T09:32:48Z | |
dc.date.available | 2023-10-02T09:32:48Z | |
dc.date.issued | 2021-11-16 | en |
dc.description.abstract | min studie vil jeg se på muligheten for å introdusere et nytt lakseprodukt til Japan, Varmrøykt laks. Varmrøkt laks ble valgt som utgangspunkt fordi dette er et bearbeidet lakseprodukt som antatt hadde ingen eller lite anerkjennelse i Japan. Ved å introdusere et bearbeidet lakseprodukt ingen hadde noe forhold til og deretter måle oppfatning av dette produktet, kunne man si noe om mulighetene for slike produkter i Japan. Tanken var også at varmrøkt laks ville bli mottatt som et mer «ekstremt» bearbeidet produkt og dermed være helt i enden av den skalaen. Dersom dette produktet ville bli godtatt og det viste seg å være et marked for det, kunne man også ut ifra det anta at det var et større marked også for andre mindre bearbeidete lakseprodukter. | en_US |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/10037/31349 | |
dc.language.iso | N/A | en_US |
dc.publisher | UiT The Arctic University of Norway | en |
dc.publisher | UiT Norges arktiske universitet | no |
dc.rights.holder | Copyright 2021 The Author(s) | |
dc.rights.uri | https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0 | en_US |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International (CC BY-NC-SA 4.0) | en_US |
dc.subject.courseID | FSK-3960 | |
dc.subject | VDP::Landbruks- og Fiskerifag: 900::Fiskerifag: 920::Akvakultur: 922 | en_US |
dc.subject | VDP::Agriculture and fishery disciplines: 900::Fisheries science: 920::Aquaculture: 922 | en_US |
dc.title | Markedsundersøkelse: Norsk varmrøkt laks til Japan | en_US |
dc.type | Master thesis | en |
dc.type | Mastergradsoppgave | no |