Håndbok for levendefangst og levendelagring av fisk – bedre kvalitet og velferd
Forfatter
Joensen, Sjúrður; Humborstad, Odd Børre; Nilsen, Heidi; Sæther, Bjørn-Steinar; Johansen, Anne-MaySammendrag
Fiske og fangst har en lang historie i Norge. Konservering av fisk har foregått med tørking, salting eller kombinasjoner av disse. For flere arter som torsk, sei, flyndre, sild, brisling og ål har også lagring levende i kortere eller lengre perioder vært viktig.
Denne håndboken handler hovedsakelig om levendelagring av snurrevadfanget torsk. Bruk av andre fangstredskap er inkludert. Det gis også informasjon om kortidslagring av hyse og flyndre.
Beskrivelse
Source at https://nofima.no/.
Forlag
NofimaSitering
Joensen SJ, Humborstad OB, Nilsen H, Sæther B, Johansen A. Håndbok for levendefangst og levendelagring av fisk – bedre kvalitet og velferd. Nofima AS; 2024. 86 p.Metadata
Vis full innførselSamlinger
Copyright 2024 The Author(s)