Show simple item record

dc.contributor.authorJoensen, Sjúrður
dc.contributor.authorHumborstad, Odd Børre
dc.contributor.authorNilsen, Heidi
dc.contributor.authorSæther, Bjørn-Steinar
dc.contributor.authorJohansen, Anne-May
dc.date.accessioned2025-03-20T14:54:21Z
dc.date.available2025-03-20T14:54:21Z
dc.date.issued2024
dc.description.abstractFiske og fangst har en lang historie i Norge. Konservering av fisk har foregått med tørking, salting eller kombinasjoner av disse. For flere arter som torsk, sei, flyndre, sild, brisling og ål har også lagring levende i kortere eller lengre perioder vært viktig. <p> <p>Denne håndboken handler hovedsakelig om levendelagring av snurrevadfanget torsk. Bruk av andre fangstredskap er inkludert. Det gis også informasjon om kortidslagring av hyse og flyndre.en_US
dc.descriptionSource at <a href=https://nofima.no/>https://nofima.no/</a>.en_US
dc.identifier.citationJoensen SJ, Humborstad OB, Nilsen H, Sæther B, Johansen A. Håndbok for levendefangst og levendelagring av fisk – bedre kvalitet og velferd. Nofima AS; 2024. 86 p.en_US
dc.identifier.cristinIDFRIDAID 2367620
dc.identifier.isbn978-82-8296-799-0
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/10037/36743
dc.language.isonoben_US
dc.publisherNofimaen_US
dc.rights.accessRightsopenAccessen_US
dc.rights.holderCopyright 2024 The Author(s)en_US
dc.titleHåndbok for levendefangst og levendelagring av fisk – bedre kvalitet og velferden_US
dc.typeResearch reporten_US
dc.typeForskningsrapporten_US


File(s) in this item

Thumbnail

This item appears in the following collection(s)

Show simple item record