Show simple item record

dc.contributor.advisorDreyer, Bent
dc.contributor.advisorElvevoll, Edel. O.
dc.contributor.authorSimonsen, Nicklas
dc.date.accessioned2025-05-15T11:06:45Z
dc.date.available2025-05-15T11:06:45Z
dc.date.issued2023-05-15
dc.description.abstractDenne masteroppgaven har som formål å undersøke hvitfisknæringens evne til å tilpasse seg endringer skapt av Covid-19. Den strategiske tilpasningsevnen undersøkes ved å se om bedriftene har egenskaper som fleksibilitet for å håndtere de usikre omgivelsene skapt av pandemien. Bransjen som studeres er kjent for å operere under en normaltilstand i turbulente omgivelser. Undersøkelsen har avdekket at utvalget benytter noen former for fleksibilitet, men at næringen ikke hadde gjort store strategiske tilpasninger for å håndtere pandemien. Posisjonering til de vanlige usikkerhetsmomentene har vært godt nok for denne bransjen i denne situasjonen.en_US
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/10037/37084
dc.language.isonoben_US
dc.publisherUiT The Arctic University of Norwayen_US
dc.publisherUiT Norges arktiske universiteten_US
dc.rights.holderCopyright 2023 The Author(s)
dc.subject.courseIDFSK-3960
dc.subjectStrategien_US
dc.subjectFleksibiliteten_US
dc.subjectUsikkerheten_US
dc.subjectKonkurransefortrinnen_US
dc.subjectHvitfisknæringenen_US
dc.titleKoronapandemiens effekter på hvitfiskindustrien. En kvalitativ undersøkelse av industriens tilpasningsevner i krisetideren_US
dc.typeMaster thesisen_US
dc.typeMastergradsoppgaveen_US


File(s) in this item

Thumbnail
Thumbnail

This item appears in the following collection(s)

Show simple item record