dc.contributor.advisor | Dreyer, Bent | |
dc.contributor.advisor | Elvevoll, Edel. O. | |
dc.contributor.author | Simonsen, Nicklas | |
dc.date.accessioned | 2025-05-15T11:06:45Z | |
dc.date.available | 2025-05-15T11:06:45Z | |
dc.date.issued | 2023-05-15 | |
dc.description.abstract | Denne masteroppgaven har som formål å undersøke hvitfisknæringens evne til å tilpasse seg endringer skapt av Covid-19. Den strategiske tilpasningsevnen undersøkes ved å se om bedriftene har egenskaper som fleksibilitet for å håndtere de usikre omgivelsene skapt av pandemien. Bransjen som studeres er kjent for å operere under en normaltilstand i turbulente omgivelser. Undersøkelsen har avdekket at utvalget benytter noen former for fleksibilitet, men at næringen ikke hadde gjort store strategiske tilpasninger for å håndtere pandemien. Posisjonering til de vanlige usikkerhetsmomentene har vært godt nok for denne bransjen i denne situasjonen. | en_US |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/10037/37084 | |
dc.language.iso | nob | en_US |
dc.publisher | UiT The Arctic University of Norway | en_US |
dc.publisher | UiT Norges arktiske universitet | en_US |
dc.rights.holder | Copyright 2023 The Author(s) | |
dc.subject.courseID | FSK-3960 | |
dc.subject | Strategi | en_US |
dc.subject | Fleksibilitet | en_US |
dc.subject | Usikkerhet | en_US |
dc.subject | Konkurransefortrinn | en_US |
dc.subject | Hvitfisknæringen | en_US |
dc.title | Koronapandemiens effekter på hvitfiskindustrien. En kvalitativ undersøkelse av industriens tilpasningsevner i krisetider | en_US |
dc.type | Master thesis | en_US |
dc.type | Mastergradsoppgave | en_US |