dc.contributor.advisor | Skallerud, Kåre | |
dc.contributor.author | Yan, Qi | |
dc.date.accessioned | 2012-11-20T11:50:21Z | |
dc.date.available | 2012-11-20T11:50:21Z | |
dc.date.issued | 2012-08-28 | |
dc.description.abstract | Denne oppgaven går ut på å studere kinesiske konsumenters evaluering av et norsk røkt lakseprodukt i en reel kjøpesituasjon, og er basert på konsumentenes evaluering før og etter smak. Sammenheng mellom kvalitetsindikatorer som forventning basert på, forventnings utforming, vurdering etter smak og kjøpsintensjon blir undersøkt i denne oppgaven. Hovedformålet er å få en total forståelse av evalueringsprosessen og identifisere hvilke faktorer som er avgjørende når kinesiske konsumenter skal velge det nye produktet i fremtiden. | en |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/10037/4632 | |
dc.identifier.urn | URN:NBN:no-uit_munin_4347 | |
dc.language.iso | nob | en |
dc.publisher | Universitetet i Tromsø | en |
dc.publisher | University of Tromsø | en |
dc.rights.accessRights | openAccess | |
dc.rights.holder | Copyright 2012 The Author(s) | |
dc.rights.uri | https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0 | en_US |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-ShareAlike 3.0 Unported (CC BY-NC-SA 3.0) | en_US |
dc.subject.courseID | BED-3901 | en |
dc.subject | VDP::Samfunnsvitenskap: 200::Økonomi: 210 | en |
dc.subject | VDP::Social science: 200::Economics: 210 | en |
dc.title | Konsumenters evaluering av et nytt lakseprodukt i Kina :
en studie av mindre saltet røkelaks i dagligvarehandelen i Beijing | en |
dc.type | Master thesis | en |
dc.type | Mastergradsoppgave | en |