Vis enkel innførsel

dc.contributor.advisorFoss, Lene
dc.contributor.advisorOftedal, Elin Merethe
dc.contributor.authorUtne, Alexander Stene
dc.contributor.authorPleym, Ingelinn Eskildsen
dc.date.accessioned2013-11-21T09:17:21Z
dc.date.available2013-11-21T09:17:21Z
dc.date.issued2013-08-16
dc.description.abstractDenne studien søker å belyse medarbeidernes betydning for produktinnovasjon i en liten bedrift. Fiskeindustrien skaper en interessant kontekst, fordi den beskyldes for bringe få nye produkter ut i markedet. Vi har derfor valgt en bedrift som nettopp introduserer nye produkter og vi tok i vår undersøkelse utgangspunkt i casebedriftens siste produktinnovasjon. For å utforske medarbeidernes betydning har vi benyttet teoretiske perspektiver innenfor ledelse, entreprenørskap og forskjellige typer innovasjonsteori; herunder produktinnovasjon, kilder til innovasjon, innovasjon i SMB og medarbeiderdrevet innovasjon. Vi har benyttet innovasjonsprosessen som ramme for deres betydning. Det ble gjennomførte dybdeintervju med ledere og medarbeidere i en liten produksjonsbedrift i fiskeindustrien som er lokalisert i Tromsø.en
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/10037/5539
dc.identifier.urnURN:NBN:no-uit_munin_5239
dc.language.isonoben
dc.publisherUniversitetet i Tromsøen
dc.publisherUniversity of Tromsøen
dc.rights.accessRightsopenAccess
dc.rights.holderCopyright 2013 The Author(s)
dc.rights.urihttps://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0en_US
dc.rightsAttribution-NonCommercial-ShareAlike 3.0 Unported (CC BY-NC-SA 3.0)en_US
dc.subject.courseIDBED-3902en
dc.subjectVDP::Samfunnsvitenskap: 200::Økonomi: 210::Bedriftsøkonomi: 213en
dc.subjectVDP::Social science: 200::Economics: 210::Business: 213en
dc.titleMedarbeiderens betydning for produktinnovasjon - En casestudie av en liten bedriften
dc.typeMaster thesisen
dc.typeMastergradsoppgaveen


Tilhørende fil(er)

Thumbnail
Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel

Attribution-NonCommercial-ShareAlike 3.0 Unported (CC BY-NC-SA 3.0)
Med mindre det står noe annet, er denne innførselens lisens beskrevet som Attribution-NonCommercial-ShareAlike 3.0 Unported (CC BY-NC-SA 3.0)