Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorHagen, Rune Blix
dc.date.accessioned2015-10-16T09:47:32Z
dc.date.available2015-10-16T09:47:32Z
dc.date.issued2015-10-10
dc.description.abstractEtableringen av nye mikrobryggeri har vært enorm i Norge de siste årene. I takt med oppkomsten av de mange håndverksbryggeriene øker nysgjerrigheten og interessen for smaksrikdommen knyttet til kortreist øl. I Norge er det i dag om lag 150 bryggeri, de aller fleste er kommet til siden 2012. Utviklingen er i gang også i Nord-Norge hvor nærmere 20 bryggerier lager øl for salg. Enkelte av disse lanserer sine første produkter denne høsten.en_US
dc.descriptionTrykt som lørdagskronikk i Avisa Nordland 10.oktober under tittelen "Kortreist øl i nord". I tillegg trykt som kronikk i Nordlys (14.august) og i Harstad Tidende (16.september).en_US
dc.identifier.citationAvisa Nordland, lørdag 10.oktober 2015 s.3en_US
dc.identifier.cristinIDFRIDAID 1280854
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/10037/8218
dc.identifier.urnURN:NBN:no-uit_munin_7802
dc.language.isonoben_US
dc.publisherAvisa Nordlanden_US
dc.rights.accessRightsopenAccess
dc.subjectmikrobryggerien_US
dc.subjectkortreist ølen_US
dc.subjectNord-Norgeen_US
dc.subjectlokal kulturen_US
dc.subjectVDP::Humaniora: 000::Historie: 070en_US
dc.subjectVDP::Humaniora: 000::Historie: 070en_US
dc.subjectVDP::Medisinske Fag: 700::Helsefag: 800::Ernæring: 811no
dc.subjectVDP::Medical disciplines: 700::Health sciences: 800::Nutrition: 811en
dc.title.alternativeMikrobryggerienes inntog i norden_US
dc.titleKortreist øl i norden_US
dc.typeJournal articleen_US
dc.typeTidsskriftartikkelen_US


Tilhørende fil(er)

Thumbnail
Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel