dc.contributor.author | Hagen, Rune Blix | |
dc.date.accessioned | 2015-10-16T09:47:32Z | |
dc.date.available | 2015-10-16T09:47:32Z | |
dc.date.issued | 2015-10-10 | |
dc.description.abstract | Etableringen av nye mikrobryggeri
har vært enorm i Norge
de siste årene. I takt med
oppkomsten av de mange
håndverksbryggeriene øker
nysgjerrigheten og interessen
for smaksrikdommen knyttet
til kortreist øl. I Norge er det i
dag om lag 150 bryggeri, de aller
fleste er kommet til siden 2012.
Utviklingen er i gang også i
Nord-Norge hvor nærmere 20
bryggerier lager øl for salg. Enkelte
av disse lanserer sine første
produkter denne høsten. | en_US |
dc.description | Trykt som lørdagskronikk i Avisa Nordland 10.oktober under tittelen "Kortreist øl i nord". I tillegg trykt som kronikk i Nordlys (14.august) og i Harstad Tidende (16.september). | en_US |
dc.identifier.citation | Avisa Nordland, lørdag 10.oktober 2015 s.3 | en_US |
dc.identifier.cristinID | FRIDAID 1280854 | |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/10037/8218 | |
dc.identifier.urn | URN:NBN:no-uit_munin_7802 | |
dc.language.iso | nob | en_US |
dc.publisher | Avisa Nordland | en_US |
dc.rights.accessRights | openAccess | |
dc.subject | mikrobryggeri | en_US |
dc.subject | kortreist øl | en_US |
dc.subject | Nord-Norge | en_US |
dc.subject | lokal kultur | en_US |
dc.subject | VDP::Humaniora: 000::Historie: 070 | en_US |
dc.subject | VDP::Humaniora: 000::Historie: 070 | en_US |
dc.subject | VDP::Medisinske Fag: 700::Helsefag: 800::Ernæring: 811 | no |
dc.subject | VDP::Medical disciplines: 700::Health sciences: 800::Nutrition: 811 | en |
dc.title.alternative | Mikrobryggerienes inntog i nord | en_US |
dc.title | Kortreist øl i nord | en_US |
dc.type | Journal article | en_US |
dc.type | Tidsskriftartikkel | en_US |