ub.xmlui.mirage2.page-structure.muninLogoub.xmlui.mirage2.page-structure.openResearchArchiveLogo
    • EnglishEnglish
    • norsknorsk
  • Velg spraaknorsk 
    • EnglishEnglish
    • norsknorsk
  • Administrasjon/UB
Vis innførsel 
  •   Hjem
  • Det helsevitenskapelige fakultet
  • Institutt for medisinsk biologi
  • Artikler, rapporter og annet (medisinsk biologi)
  • Vis innførsel
  •   Hjem
  • Det helsevitenskapelige fakultet
  • Institutt for medisinsk biologi
  • Artikler, rapporter og annet (medisinsk biologi)
  • Vis innførsel
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Assessment of benefits and risks of probiotics in baby foods Bifidobacterium lactis Bb12.

Permanent lenke
https://hdl.handle.net/10037/19399
Thumbnail
Åpne
article.pdf (365.3Kb)
(PDF)
Dato
2010-05-14
Type
Research report
Forskningsrapport

Forfatter
Halvorsen, Ragnhild; Narvhus, Judith; Lassen, Jørgen Fr; Midtvedt, Tore; Rugtveit, Jarle; Yazdankhah, Siamak Pour; Andersen, Lene Frost; Frølich, Wenche; Frøyland, Livar; Haugen, Margaretha; Høiby, Anne; Kapperud, Georg; Lunestad, Bjørn Tore; Meltzer, Helle Margrete; Nesbakken, Truls; Nygård, Karin Maria; Robertson, Lucy; Olsvik, Ørjan; Paulsen, Jan Erik; Tranulis, Michael A.; Tryland, Morten; Rimstad, Espen
Sammendrag
The Norwegian Scientific Committee for Food Safety (VKM) has appointed an ad hoc-group of experts to answer a request from the Norwegian Food Safety Authority regarding benefit and risk assessment of B. lactis Bb12 in baby foods focusing on the age groups 4-6 months, 6-12 months and 1-3 years. This assessment is based on the literature provided by the notifier as well as that found by a MEDLINE search.
 
Vitenskapskomiteen for mattrygghet (VKM) har på oppdrag fra Mattilsynet utarbeidet en nytte- og risikovurdering av B. lactis Bb12 med fokus på aldersgruppene 4-6 måneder, 6-12måneder og 1-3 år. For å besvare oppdraget nedsatte VKM en ad hoc-gruppe. Vurderingen er basert på gjennomgang av litteratur tilsendt fra søker og MEDLINE litteratursøk.
 
Beskrivelse
Source at https://vkm.no/
Forlag
Norwegian Scientific Committee for Food Safety
Vitenskapskomiteen for mattrygghet (VKM)
Serie
VKM Report ; 2010:17
Sitering
Halvorsen R, Narvhus J, Lassen JF, Midtvedt T, Rugtveit J, Yazdankhah SP, Andersen LF, Frølich W, Frøyland L, Haugen M, Høiby A, Kapperud G, Lunestad BT, Meltzer HM, Nesbakken T, Nygård KM, Robertson LJ, Olsvik Ø, Paulsen JE, Tranulis M, Tryland M, Rimstad E. Assessment of benefits and risks of probiotics in baby foods Bifidobacterium lactis Bb12. Opinion of the Panel on Nutrition, Dietetic products, Novel food and Allergy and Panel on Biological Hazards of the Norwegian Scientific Committee for Food Safety . Norwegian Scientific Committee for Food Safety (VKM); 2010. 33 p.. VKM Report(2010:17)
Metadata
Vis full innførsel
Samlinger
  • Artikler, rapporter og annet (medisinsk biologi) [1103]

Bla

Bla i hele MuninEnheter og samlingerForfatterlisteTittelDatoBla i denne samlingenForfatterlisteTittelDato
Logg inn

Statistikk

Antall visninger
UiT

Munin bygger på DSpace

UiT Norges Arktiske Universitet
Universitetsbiblioteket
uit.no/ub - munin@ub.uit.no

Tilgjengelighetserklæring