Enzymatisk avskinning av sild (Clupea harengus)
dc.contributor.advisor | Raa, Jan | |
dc.contributor.author | Joakimsson, Kristian G. | |
dc.date.accessioned | 2016-10-20T12:02:56Z | |
dc.date.available | 2016-10-20T12:02:56Z | |
dc.date.issued | 1984-01 | |
dc.description.abstract | I denne oppgaven er undersøkt muligheten for bruk av enzymer til avskinning av sild. Målet er å øke utbyttet og bevare filetens sølvhinne på skinnsiden. | en_US |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/10037/9864 | |
dc.language.iso | nob | en_US |
dc.publisher | Universitetet i Tromsø | en_US |
dc.publisher | University of Tromsø | en_US |
dc.rights.accessRights | openAccess | en_US |
dc.rights.holder | Copyright 1984 The Author(s) | |
dc.rights.uri | https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0 | en_US |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-ShareAlike 3.0 Unported (CC BY-NC-SA 3.0) | en_US |
dc.subject | VDP::Landbruks- og Fiskerifag: 900::Fiskerifag: 920::Fiskeriteknologi: 924 | en_US |
dc.title | Enzymatisk avskinning av sild (Clupea harengus) | en_US |
dc.type | Master thesis | en_US |
dc.type | Mastergradsoppgave | en_US |