ub.xmlui.mirage2.page-structure.muninLogoub.xmlui.mirage2.page-structure.openResearchArchiveLogo
    • EnglishEnglish
    • norsknorsk
  • Velg spraaknorsk 
    • EnglishEnglish
    • norsknorsk
  • Administrasjon/UB
Vis innførsel 
  •   Hjem
  • Det helsevitenskapelige fakultet
  • Institutt for medisinsk biologi
  • Artikler, rapporter og annet (medisinsk biologi)
  • Vis innførsel
  •   Hjem
  • Det helsevitenskapelige fakultet
  • Institutt for medisinsk biologi
  • Artikler, rapporter og annet (medisinsk biologi)
  • Vis innførsel
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Dekontaminering av pattedyrslakt ved bruk av damp eller varmt vann. Uttalelse fra Faggruppe for hygiene og smittestoffer i Vitenskapskomiteen for mattrygghet

Permanent lenke
https://hdl.handle.net/10037/18894
Thumbnail
Åpne
article.pdf (658.7Kb)
Publisert versjon (PDF)
Dato
2010-04-15
Type
Research report
Forskningsrapport

Forfatter
Nesbakken, Truls; Christensen, Hardy; Skjerve, Eystein; Nygård, Karin Maria; Yazdankhah, Siamak Pour; Lunestad, Bjørn Tore; Kapperud, Georg; Lassen, Jørgen Fr; Robertson, Lucy; Olsvik, Ørjan; Tranulis, Michael A.; Tryland, Morten; Rimstad, Espen
Sammendrag
Mattilsynet har gitt VKM i oppgave å foreta en risikovurdering når det gjelder ”dekontaminering av pattedyrslakt ved bruk av varmt vann eller damp”. Da det er en bestemtdekontamineringsteknologi Mattilsynet ønsker utredet, velger faggruppen å bruke den mer presise betegnelsen ”overflatepasteurisering av slakt” som er i tråd med uttrykk og definisjoner som forskere innenfor dette området har benyttet om denne teknologien.
Forlag
Vitenskapskomiteen for mattrygghet (VKM)
Serie
VKM Report ; 2010:14
Sitering
Nesbakken T, Christensen H, Skjerve E, Nygård KM, Yazdankhah SP, Lunestad BT, Kapperud G, Lassen JF, Robertson LJ, Olsvik Ø, Tranulis M, Tryland M, Rimstad E. Dekontaminering av pattedyrslakt ved bruk av damp eller varmt vann. Uttalelse fra Faggruppe for hygiene og smittestoffer i Vitenskapskomiteen for mattrygghet. Norwegian Scientific Committee for Food Safety (VKM); 2010. 41 p.. VKM Report(2010:14)
Metadata
Vis full innførsel
Samlinger
  • Artikler, rapporter og annet (medisinsk biologi) [1103]
Copyright 2010 Vitenskapskomiteen for mattrygghet (VKM)

Bla

Bla i hele MuninEnheter og samlingerForfatterlisteTittelDatoBla i denne samlingenForfatterlisteTittelDato
Logg inn

Statistikk

Antall visninger
UiT

Munin bygger på DSpace

UiT Norges Arktiske Universitet
Universitetsbiblioteket
uit.no/ub - munin@ub.uit.no

Tilgjengelighetserklæring